Florin Racu - MagiCAMP

Copiii din MagiCamp NU sunt bolnavi, ci speciali iar eu alerg pentru ei

425 RON Donatii stranse
42.5% Complete
1,000 RON Target
7 Donatii
22 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare,

Fiecare facem lucruri mici, dar împreună, NOI, putem face binele sa fie tangibil. Acesta este motivul pentru care voi intra in Echipa de Sportivi Magici si voi alerga in data de 22 Martie la Baneasca Forest Run, sustinand proiectele Asociatiei MagiCAMP.

Pentru că viața micilor pacienți diagnosticați cu cancer și a familiilor lor are un impact emoţional major, apelez la bunatatea voastra pentru a le aduce un strop de speranta.

MagiCAMP este asociația care vine în ajutorul copiilor bolnavi de cancer din România. Cele mai cunoscute proiecte sunt MagicHOME (adăpostul părinților copiilor bolnavi de cancer) și taberele speciale de vară MagiCAMP pentru copiii bolnavi de cancer, copiii cu arsuri grave și copiii care au pierdut pe cineva drag. 

În ultimii 5 ani, 500 de copii cu cancer, cu arsuri grave sau care au pierdut pe cineva drag s-au jucat în tabăra MagiCAMP din Brănești, Dâmbovița. 

Începand cu anul 2020 MagiCAMP își propune dezvoltarea infrastructurii taberei existente, astfel încât numărul de copii care să treacă pragul într-un tărâm de poveste pentru o săptămână de tabară să crească de la 24 la 30, iar numărul de voluntari de la 14 la 20. 

Te rog fii alaturi de mine si doneaza! Putin cu putin se face mult si BINE.

Mai multe depre MagiCAMP puteți afla de aici: www.magicamp.ro și de pe pagina de Facebook: www.facebook.com/magicamp.ro

Multumesc,

Florin


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

7 Donatii

Lo

50 RON
27 Feb 2020

Anonymous

50 RON
27 Feb 2020

Anonymous

75 RON
27 Feb 2020

Anonymous

75 RON
26 Feb 2020

Anonymous

50 RON
19 Feb 2020

Di

50 RON
15 Feb 2020

Oana Breazu

75 RON
10 Feb 2020