Florin Munteanu - MagiCAMP

Cel mai frumos cadou de ziua mea

0 RON Donatii stranse
0% Complete
1,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

O parte din ceea ce primim e bine să o împărțim cu cei care au nevoie de ajutor. Întotdeauna e un moment potrivit iar ziua mea poate fi cel mai potrivit moment :)

Taberele MagiCAMP bucură prin multă joacă copiii cu afectiuni oncologice, cu arsuri grave (ConnectivCAMP) și pe cei care au pierdut pe cineva drag din cauza cancerului (BlueCAMP).

Datorită comunității de OAMENI BUNI ca tine, acești copii regăsesc bucuria copilăriei pierdute prin spitale, în lungi tratamente dureroase.

Cel mai frumos cadou pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să te gândești ce ai putea să îmi cumperi, poți să donezi banii către această cauză.

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata

 

Mulțumesc pentru acest cadou de suflet :)

 

Florin


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!