Alex Dusca - MagiCAMP

Ajutam copiii sa ajunga in Tabara MagiCAMP

1,550 RON Donatii stranse
100% Complete
1,500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare,

Dupa cum bine v-am informat, in curand este ziua mea si vreau cadou :), pentru copii bolnavi de cancer, ca să trăiască experiența minunată a taberelor MagiCAMP, proiect al Asociatiei MagiCAMP. 

Fiecare copil catre trece pragul taramului de basm - tabara inseamna o săptămână de tiroliană, parc de aventură, piscină, exatlon, spuma party, calarie pe cai adevarati, joacă, dar și de prietenie, dăruire, îmbrățișări și bine, mult bine care le oferă copiilor încredere în ei înșiși și motivația de a duce lupta grea pe care o au înainte. 

Magic is something YOU make!

Povestea MagiCAMP: https://www.youtube.com/watch?v=lO0eonLasH0

http://magicamp.ro/,  https://www.facebook.com/magicamp.ro

 

Iti multumesc,

Alex


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

7 Donatii

01 feb 2020
31 ian 2020

Anonymous

500 RON
31 ian 2020

Anonymous

150 RON
29 ian 2020

Anonymous

100 RON
28 ian 2020

Anonymous

200 RON
25 ian 2020

Anonymous

100 RON
22 ian 2020