Robert Costea - MagiCAMP

Pentru că trebuie...

350 RON Donatii stranse
17.5% Complete
2,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pentru că sistemul nu face față și nici nu e interesat...

Pentru că e nevoie...

Pentru că...

Magic Home

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie, MagicHOME. De ce? Din dorința de a-i ajuta pe părinții care dorm pe bănci în fața spitalelor de Oncopediatrie, fie iarnă, fie vară, așteptând să li se permită să vină lângă copiii lor.

Părinți care înțepenesc luni în șir pe un scaun de spital, topiți în el nu doar de suferință, ci și de lipsuri. Lipiți de tăblia scaunului, uitând să respire, de parcă dacă nu ar respira boala nu i-ar mai auzi și ar trece pe lângă ei și pe lângă copiii lor.

Pentru că părinții copiilor diagnosticați cu cancer au nevoie de un loc unde să își adune forțele pentru a lupta. Pentru că părinții acestor copii nu au unde să doarmă, nu au o bucătărie unde să mănânce o masă caldă, nu au condiții de igienă personală, nu au cum să își spele hainele, și asta le influențează enorm starea de spirit.

MagicHome este un proiect al Asociatiei MagiCAMP, pe www.magicamp.ro sau www.facebook.com/magicamp.ro puteti afla magia pe care o face. 


Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou sau să-mi urezi La mulți ani! pe profilul meu, te rog să donezi bani către acestă cauză.


Împreună suntem mai buni!

Multumesc,

Robert


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

MagicHOME

MagicHOME este adăpostul părinților copiilor bolnavi de cancer sau alte afecțiuni grave care vin la tratament în orase care se află la distanță mare de locuințele lor si nu au posibilități financiare. În prezent, un adăpost MagicHOME se află în construcție. Există un apartament în Cluj si unul în Viena. Toate implică cheltuieli constante pentru veni în ajutorul copiilor si al familiilor lor. Va multumim că ne sustineti!

https://pentrumagichome.ro/

https://www.youtube.com/watch?v=0xjabOFN6bo 

3 Donatii

La mulți ani Robi! Faină inițiativa!
26 ian 2020
La multi ani Robi!
23 ian 2020
22 ian 2020