Carmen Raris - MagiCAMP

Cel mai frumos cadou de ziua mea

575 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragii mei,

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze importante.

Taberele MagiCAMP aduc „joacă la greu" copiilor cu afecțiuni oncologice, cu arsuri grave (ConnectivCAMP) și celor care au pierdut pe cineva drag din cauza cancerului (BlueCAMP).

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata

De asemenea, cu un SMS la 8844, cu textul MAGIC, vei dona 2 EURO lunar pentru această cauză. Mai multe depre MagiCAMP puteti afla de aici: www.magicamp.ro si de pe pagina de Facebook: www.facebook.com/magicamp.ro


Împreună suntem mai buni!

Carmen :*

 

Dear all,

This year, I have decided to donate my birthday to MagiCAMP, an NGO which is focused on helping kids with oncological conditions, with severe burns and also kids that have lost a loved one to cancer. 

The best thing you could do is to make a donation for them, instead of buying me a present.

Thanks!

Carmen


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

4 Donatii

Love you
30 ian 2020

Anonymous

50 RON
30 ian 2020
La multi ani!
30 ian 2020

Irina

75 RON
La mulți ani buni, cu gânduri de ajutor și alinare către ceilalți!
27 ian 2020