Adrian Lucian Sabadus - MagiCAMP

Cel mai frumos cadou de ziua mea!

750 RON Donatii stranse
100% Complete
750 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Putem ajuta aceasta comunitate minunata impreuna ! 

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către Asociatia MagiCAMP, pentru a le oferi sprinijn in demersul lor de a fi alaturi de copiii diagnosticati oncologic.

Puteti afla mai multe despre magia pe care acesti oameni o fac pe pagina lor de Facebook: www.facebook/com/magicamp.ro si de pe site-ul lor: www.magicamp.ro

Împreună suntem mai buni!

Multumesc,

Adrian


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

5 Donatii

Anonymous

100 RON
01 feb 2020

StefanA

125 RON
01 feb 2020

Anonymous

300 RON
22 ian 2020

Pisti

150 RON
13 ian 2020
10 ian 2020