ADELINA BALABAN - MagiCAMP

Multumesc!

800 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Bună! Eu sunt Adelina și de ziua mea îmi doresc doar să iți spun : Mulțumesc!

Apasă butonul "Vreau să fac o donație!" și poți dona minim 30 lei pentru copii bolnavi care au nevoie de ajutor. Îmi doresc să strângem pentru ei 5.000lei.
Donează! Orice sumă donată contează, iar gestul tău face diferența!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere copiilor cu afecțiuni oncologice, cu arsuri grave și celor care au pierdut pe cineva drag din cauza cancerului.

Îți mulțumesc că ți-ai făcut timp să citești aceste rânduri. Tot ce îmi doresc este ca tu să faci ceea ce simți, simte acționând și acționează acum!

Împreună suntem mai buni, suntem mai sufletiști și putem schimba viitorul ... este suficient să vrei.

Donația ta poate aduce un zâmbet pe chipul lor!


Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata

De asemenea, cu un SMS la 8844, cu textul MAGIC, vei dona 2 EURO lunar pentru această cauză. Mai multe depre MagiCAMP puteti afla de aici: www.magicamp.ro si de pe pagina de Facebook: www.facebook.com/magicamp.ro


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

7 Donatii

100 RON
31 dec 2019

Georgiana Siomlea

100 RON
Va doresc multe zambete de fericire!
30 dec 2019
Multa sanatate!
30 dec 2019
30 dec 2019
pentru bucuria copiilor
28 dec 2019
17 dec 2019
17 dec 2019