Ariadna Roman - MagiCAMP

Cel mai frumos cadou de ziua mea

700 RON Donatii stranse
35% Complete
2,000 RON Target
5 Donatii
10 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut, prieteni!

În mai puțin de o lună este ziua mea, iar anul acesta îmi doresc să facem o strângere de fonduri pentru unul dintre proiectele MagiCamp. MagiCamp este o asociatie care vine in ajutorul famiilor cu copii cu diagnostic oncologic. Puteti citi mai multe despre activitatea lor aici: https://magicamp.ro/

Proiectul în cauză are ca scop realizarea unui fond de urgență menit sa răspundă urgențelor financiare ale beneficiarilor: cheltuieli de transport, alimente, medicamente, analize medicale, lemne de foc etc.

Statisticile arată că veniturile unei familii pot scădea cu până la 80% după ce un copil este diagnosticat cu cancer. Pe lângă costurile aferente tratamentului și cheltuielile legate de transport, dificultățile majore apar atunci când unul dintre părinți trebuie să renunțe la locul de muncă pentru a fi alături de copilul bolnav pe durata tratamentului. Toate acestea sunt cu atât mai greu de suportat pentru familiile deja vulnerabile financiar. 

Dacă doriți să-mi faceți o bucurie anul acesta, cea mai mare pe care mi-o puteți face este o donație către această cauză care îmi este foarte dragă.

Vă mulțumesc din suflet!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

FONDUL DE URGENTA destinat familiilor în dificultate financiară care au un copil cu diagnostic oncologic.

Pentru că ne pasă de copii și după plecarea acestora din tabără, am creat FONDUL DE URGENTA.

5 Donatii

Anonymous

50 RON
05 Dec 2019
05 Dec 2019

Anonymous

150 RON
02 Dec 2019

Anonymous

300 RON
01 Dec 2019

Ramona

100 RON
La Multi Ani!
30 Nov 2019