Andrei-Sorin Voinea - MagiCAMP

Andrei, ce vrei de ziua ta?

175 RON Donatii stranse
35% Complete
500 RON Target
3 Donatii
19 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

MagicBox e coletul magic care pleacă lunar în sprijinul familiilor vulnerabile din punct de vedere financiar, care au nevoie de alimente, haine sau rechizite pentru copii - ajutor în momentele dificile și în lupta cu boala.


Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

MagicBOX

MagicBOX, un colet cu ajutoare care pleacă lunar către copiii aflați în situații dificile și către familiile lor. 

3 Donatii

La mulți ani
08 Nov 2019

Anonymous

50 RON
LA MULTI ANI!!!
08 Nov 2019
La mulți ani, ba, Voineo!
08 Nov 2019