Dan Mocanu & Joseph Khoury - Cambridge School Riders - MagiCAMP

Alergam pentru a aduce bucurie in sufletele copiilor diagnosticati cu cancer si parintilor lor

48 RON Donatii stranse
6.4% Complete
750 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare,

Reprezentam Cambridge School si participam cu drag la 1000 km Balkan Charity Challenge pentru a sustine tabara pentru copiii magici, Tabara MagiCAMP care ofera  bucurie si sansa de a afla ce insemna copilaria sau retrairea acesteia dupa lungi perioade petrecute pe un pat de spital, pentru aproape 300 de copii, timp de 12 saptamani, in fiecare an.

Va rugam sa ne fiti alaturi cu o donatie, sa facem Bine impreuna pentru copiii atat de greu incercati prea devreme de viata. 

Mai multe despre proiectele Asociatiei MagiCAMP: www.magicamp.ro si www.facebook.com/magicamp.ro

Va multumim!

Dan si Joseph


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

1 Donatii

30 oct 2019