Eugenia Bardan - zi de nastere 12 octombrie - Asociatia MAGIC

Imi veti face cel mai curat cadou din lume daruind bucurie si viata acestor copii.

745 RON Donatii stranse
74.5% Complete
1,000 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragii mei,  

Cand ne-am adus copiii pe lume, am simtit fericire pura in forma ei cea mai vulnerabila, putere sa mergem mereu mai departe, sa infruntam lumea si sa daruim tot ce avem mai bun in noi, Prima imbratisare a bebelusului tau, mesajele transmise pe whatup cand iti spune de la facultate ca este bine, ca are treaba si nu poate vorbi mult cu tine, te tin pe pamant. Si ne uitam la ei, uneori doar in fotografii, findca sunt departe si ne umplem de viata si de iubire.Si suntem recunoscatori ca ii avem, ca sunt bine si sanatosi si ne rugam fiecare pentru al lui.  

Nu-mi pot imagina ce simte un parinte care afla diagnosticul copilului sau bolnav de cancer, indiferent de varsta. Nu-mi pot imagina copilaria unui copil bolnav de cancer care trece printr-o durere fizica si psihica pe care nici un om mare nu ar trebui sa o indure. Traim cu totii in lumea noastra si vedem zilnic mici nedreptati, mici drame, mici obstacole, neajunsuri si lupta. Dar suntem sanatosi si suntem toti.  

Nu va cer sa va imaginati cum ar fi altfel, fiindca nu-mi pot cere nici mie asta. Insa viata ne arata ca acesti mici ingerasi greu incercati exista, ca ei se afla intr-o permanenta lupta cu forte pe care nu le cunoasc si nu le pot controla, ca exista parinti care nu-si mai simt carnea de durere si disperare. Pentru toti acesti OAMENI, ca noi,va cer sa daruiti ca si cum mi-ati face mie un cadou.

Si-mi veti face cel mai curat cadou din lume daruind bucurie si viata acestor copii, de care Asociatia MagiCAMP este alaturi in lupta lor, prin multele lor proiecte.

Aici puteti afla despre magia pe care o face: www.magicamp.ro si www.facebook.com/magicamp.ro    

Va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia MAGIC

Asociația Magic este una dintre cele mai
importante organizații de caritate din România.
Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea
servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească
sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

9 Donatii

14 Oct 2019
12 Oct 2019

Tiramisu

150 RON
12 Oct 2019
La multi ani!
12 Oct 2019
12 Oct 2019
12 Oct 2019

Anonymous

30 RON
12 Oct 2019

Anonymous

30 RON
11 Oct 2019
11 Oct 2019