Loredana Popenciuc - MagiCAMP

De ziua mea, voi faceți magia!

1,080 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Aniversarea zilei de naștere ar trebui să fie o zi specială, veselă, o zi de sărbătoare.

Pentru unii nu e. Pentru unii e doar o altă zi. O altă zi de luptă împotriva cancerului, o altă zi de luptă pentru revenirea dintr-o depresie cauzată de pierderea unui membru al familiei care a pierdut în fața aceleeași boli necruțătoare, o altă zi de luptă pentru a-și recăpăta respectul de sine, pentru a se accepta și reintegra în societate în urma unui grav accident. 
Și aici mă refer la copii. Da, la copii.

Pentru ei și pentru oamenii minunați din MagiCamp care au grijă să le aline durerea și să le readucă copilăria, îmi ofer ziua mea de naștere.
Vă sunt recunoscătoare dacă vă alăturați și voi acestei cauze! Nimic nu mi-ar face ziua mai frumoasă!
Vă mulțumesc!
PS: Nu uitați, Magic is something you make!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

8 Donatii

130 RON
La Multi Ani!!
12 Oct 2019

Anonymous

125 RON
La mulți ani!
11 Oct 2019
11 Oct 2019
Happy Birthday!!!
11 Oct 2019

Cristina Butean

115 RON
10 Oct 2019
10 Oct 2019

Gabriela Popenciuc

200 RON
Sorela îți doresc ca ziua de mâine să-ți fie plină de soare iar suma strânsă să aducă raze de speranța și putere de a lupta cu boala celor suferinzi
10 Oct 2019

Anonymous

85 RON
La multi ani crazy Lore for you
08 Oct 2019