Irina Ionita - Asociatia MAGIC

Alerg pentru fericirea din ochii copiilor MagiCAMP

125 RON Donatii stranse
25% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

BUna, 

Recunosc ca initial nu am analizat atent si alte variante inainte sa aleg MagiCAMP dar cunsoscand la nivel general misiunea lor, m-am inscris fara sa stau prea mult pe ganduri.

Ulterior, m-am familiarizat cu fiecare dintre proiectele lor si mi se par extraordinare atat prin impactul pe care il au asupra copiilor cu afectiuni grave cat si prin complexitatea lor.

Rezonez profund cu valorile asociatiei si ma impresioneaza solutiile la care s-au gandit si pe care le-au dezvoltat ulterior in proiecte palpabile. Rapoartele lor ne arata annual un numar coplesitor de copii grav bolnavi, statistici in fata carora inchidem ochii de multe ori, noi cei care nu suntem afectati in mod direct.

Mi-as dori sa reusim sa crestem nivelul de awareness fata de asociatie, fata de munca lor si fata de modalitatile de ajutor.

Daca ai posibilitatea sa ajuti si tu cu ce poti, vei putea, prin putinul tau, sa oferi sansa unui copil sa vada viata si in afara peretilor saloanelor din spital. 

Doar impreuna putem face o schimbare in viața lor. 

Pentru cei care nu stiu inca despre magia pe care MagiCAMP o face, aici puteti afla: www.magicamp.ro sau www.facebook.com/magicamp.ro.

 

Multumesc,

Irina


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia MAGIC

Asociația Magic este una dintre cele mai
importante organizații de caritate din România.
Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea
servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească
sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

2 Donatii

Anonymous

50 RON
07 Oct 2019

Anonymous

75 RON
07 Oct 2019