Alerg pentru fericirea din ochii copiilor MagiCAMP

 

Alexandra Pena Asociatia MAGIC

41% Complete
205 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații

Buna,

Sunt Alexandra, un om care descopera mici bucurii in fiecare zi si care invata sa ia fiecare zi asa cum este, un dar. Imi place sa gatesc, sa privesc natura, sa scriu si sa zambesc.

Alerg pentru ca ma ajuta sa ma relaxez si ma face sa ma simt libera si, la Maratonul Bucuresti din 13 octombrie, voi alerga pentru copiii cu afectiuni oncologice de care Asociatia MagiCAMP are grija.

Urmaresc proiectele celor de la MagicCamp si pot spune ca ii admir pe toti cei implicati pentru determinarea lor, hotararea de a nu fi indiferenti si de a lua atitudine.

Imi plac copii si imi place modul simplu, clar si realist in care ei vad viata, imi reamintesc constant ca lucrurile sunt simple,  viata frumoasa, iar fiecare noua zi este o pagina nescrisa pe care putem desena momente frumoase si amintiri vesele.

Pentru cei care nu stiu inca despre magia pe care MagiCAMP o face, aici puteti afla: www.magicamp.ro sau www.facebook.com/magicamp.ro

Multumesc,

Alexandra Iulia Pena


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Asociatia MAGIC

 

 Asociația Magic este una dintre cele mai importante organizații de caritate din România.

Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Prin proiectele asociației oferim acces copiilor și părinților la sprijin social și emoțional completat de sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav. Din 2014, oferim tabere, cazare, suport material și psihologic copiilor cu afecțiuni
grave și familiilor acestora.

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 12-a ediție, iar anul acesta va fi pe 12-13 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cursa

 

3 Donații

Woohoo you go Iulia!!
17 Dec 2019

Roxana

25 RON
10 Oct 2019
08 Oct 2019