Alexandra Pena - MagiCAMP

Alerg pentru fericirea din ochii copiilor MagiCAMP

55 RON Donatii stranse
11% Complete
500 RON Target
2 Donatii
10 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Buna,

Sunt Alexandra, un om care descopera mici bucurii in fiecare zi si care invata sa ia fiecare zi asa cum este, un dar. Imi place sa gatesc, sa privesc natura, sa scriu si sa zambesc.

Alerg pentru ca ma ajuta sa ma relaxez si ma face sa ma simt libera si, la Maratonul Bucuresti din 13 octombrie, voi alerga pentru copiii cu afectiuni oncologice de care Asociatia MagiCAMP are grija.

Urmaresc proiectele celor de la MagicCamp si pot spune ca ii admir pe toti cei implicati pentru determinarea lor, hotararea de a nu fi indiferenti si de a lua atitudine.

Imi plac copii si imi place modul simplu, clar si realist in care ei vad viata, imi reamintesc constant ca lucrurile sunt simple,  viata frumoasa, iar fiecare noua zi este o pagina nescrisa pe care putem desena momente frumoase si amintiri vesele.

Pentru cei care nu stiu inca despre magia pe care MagiCAMP o face, aici puteti afla: www.magicamp.ro sau www.facebook.com/magicamp.ro

Multumesc,

Alexandra Iulia Pena


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

2 Donatii

Roxana

25 RON
10 Oct 2019
08 Oct 2019