Asociatia MAGIC

Asociatia MAGIC

MagiCARE Brasov 2022 @ Predeal Forest Run ~ 2022

Dată: 09 July 2022

Predeal Forest Run este un eveniment de alergare montana atat pentru amatori, cat si pentru alergatorii experimentati. Ii asteptam la start pe toti cei care vor sa se bucure de peisaje frumoase, trasee provocatoare, sa aiba parte de mult entuziam si adrenalina.

[ Show more ]

23

Galantomi:

30

Donații:

5,347 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Predeal Forest Run este un eveniment de alergare atat pentru amatori, cat si pentru alergatorii experimentati. Prima editie a avut startul la data de 29 iunie 2019. La aceasta prima editie au luat startul peste 750 de alergatori care s-au bucurat de potecile padurilor montane si de peisaje superbe. A fost o editie speciala, cu oameni frumosi care impart pasiunea pentru alergare montana si cu multa bucuri.


Traseul are ca puncte de reper promenada Polistoaca, padurea deasa de pe Muchia Susaiului, provocarea urcarii pe partia Cocosul pana sus la Clabucet Plecare si apoi bucurie si viteza pana la Garbova. K24 este proba de semimaraton a competiei, o tura perfecta pentru cei care sunt obisnuiti cu alergarea montana. Urcarile de pe K24 te vor tine activ, iar coborarile iti vor da placerea alergarii montane. Ultima proba, dar nu cea din urma, K42, maratonul de la Predeal Forest Run, este o cursa pentru cei experimentati intr-ale alergarii montane. Chiar si pentru ei este o provocare, tinand cont ca diferenta de nivel pe aceasta proba este de +/- 2650m.

Predeal Forest Run este despre bucuria de a alerga prin padure, intr-un cadru natural montan cu diferente de nivel accesibile si provocatoare in acelasi timp.