FONDUL DE URGENTA destinat familiilor în dificultate financiară care au un copil cu diagnostic oncologic. @ 30 Day Fundraising Challenge ~ 2021

Nu ești neapărat un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți organizând propria ta campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi.

Poti face asta pe Galantom prin intermediul campaniei 30 Day Fundraising Challenge. Provocarea ta va fi să implementezi o campanie de fundraising în comunitatea ta și să faci eforturi asumate pentru a-ți atinge targetul propus, într-o o perioadă de 30 de zile.

Vei fi un model de urmat facand maching la donatiile primte sau donând pe perioada campaniei cât poți pentru cauza susținută.

Vă așteptăm cu campaniile voastre de fundraising care să păstreze principul fundraisingului voluntar individual și noi abia așteptăm să le implementam pe Galantom. 

Binele învinge!

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

5

Suma:

660 RON

Pagini fundraising

Urșii Magic fac galerie pentru sportivii de la CSA Steaua !

100 de ursuleți de pluș Magic vor face galerie, în acest sfârșit de săptămână, la cele mai importante meciuri ale sportivilor de la CSA Steau

2,000 RON Target
660 RON Suma
5 Donatii
33% Complete