Maratonul Clatitelor reloaded 2020

Salutare, dragilor!

E timpul să ne adunăm cu toții laolaltă și să fim sprijin pentru aceia pe care agitația din ultima vreme i-a afectat mai tare decât pe noi ceilalți. Ne gândim doar la piticii internați în secțiile de oncologie și la părinții lor, izolați de rude și de cunoștințe, rămași fără nicio posibilitate de aprovizionare.

Fiindcă nu mai pot primi pachete de acasă, unii nu mai au mâncare, alții, medicamente sau produse de bază și igienă.

Eu și Simo suntem una dintre echipele Asociației Magic care au grijă ca fiecare familie pe care ne-am asumat să o spijinim, să primească tot ce are nevoie în timp util și în condiții de siguranță maximă. Ne dorim să vă implicăm și pe voi, pentru că știm că nu vreți să stați deoparte când e nevoie de ajutor.

Cum? Simplu! Am mai făcut-o împreună și ne-a ieșit chiar bine: noi vom învârti Clătite Magice, iar piticii și părinții lor se vor bucura de ele. Depinde doar de voi cât de dulce le va fi ziua, fiindcă voi sunteți cei care le veți dărui 1, 2 sau 99 de clătite. Oferta magică - 5 lei bucata!

Cu ajutorul vostru, vom reuși să le ducem copiilor nu doar desertul preferat, ci și o mulțime de alte lucruri de care au nevoie în fiecare zi.

Ce ziceți? Mai dovedim o dată #ForțaluiÎmpreună!?

Ne bazăm pe voi și punem tigăile la-ncins! Mulțumim și... spor la "cumpărat" zambete!

Mirel si Simo

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

6

Suma:

445 RON

Pagini fundraising