Baneasa Spring Trail Run ~ 2016

Băneasa Trail Run Series este o serie de evenimente de alergare în mijlocul naturii, o motivație de a te menține în formă în trei anotimpuri diferite: primăvara, toamna și iarna. Traseele urmează potecile din padurea Baneasa si padurea Tunari. Într-o zi mai linistita, in padure pot fi observate caprioare, porci mistreti, veverite, iepuri salbatici si diverse specii de pasari. 

Suprafata de alergare este in proportie de 85% pamant si poate prezenta denivelari, radacini de copac sau poate fi acoperita cu pat de frunze uscate sau zapada. In functie de anotimp, precipatii si temperaturi, anumite portiuni pot fi acoperite cu noroi sau gheata. Cu echipamentul adecvat suprafetei de alergare (trail) si cu atentie poti transforma aceasta experienta intr-una placuta si unica. 

Băneasa Trail Run are doua probe de alergare competitive: cros - 10,5 km si semimaraton - 21 km. La ambele probe pot participa alergatorii amatori sau profesionisti ce au implinit varsta de 18 ani. 

Startul cursei are loc in fața restaurantului Casa Albă de pe Str. Aleea Privighetorilor nr. 31-35.

Băneasa Spring Trail Run 2016 va avea loc pe 24 aprilie.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

12

Suma:

5,000 RON

Pagini fundraising

Vreau să dau bucuria de a alerga pe zâmbete de copii magici

       Eu sunt Luciana si vreau să dau bucuria de a alerga pe zâmbete de copii magici!       Sportul mi-a fost dintotdeauna drag și la înd

5,000 RON Target
5,000 RON Suma
12 Donatii
100% Complete