Tabara MagiCAMP @ Crosul Rompetrol Run for Care

Se poate să ai şi grijă de sănătatea şi de tonusul tău în timp ce faci o faptă bună şi aduci zâmbetul pe buzele unor copii pentru care copilăria nu prea are timp? Da, se poate! Acest lucru se va întâmpla sâmbătă 6 iunie, la maratonul Rompetrol Run for Care, o cursă către o viaţă mai bună din care toată lumea iese câştigătoare: şi participanţii, şi micuţii din cele două programe caritabile aliniate la start, MagiCAMP (www.magicamp.ro), tabăra specială pentru copiii diagnosticaţi cu cancer, care au astfel ocazia să se joace la greu, mai ales la greu, şi Fundația Principesa Margareta a României, cu programe care îmbunătățesc condițiile de viață ale copiilor, tinerilor și vârstnicilor aflați în dificultate. La maratonul Rompetrol Run for Care, ce se va desfăşura în parcul Herăstrău din Bucureşti, sute de oameni, în frunte cu angajaţii din România ai Rompetrol, familiile lor şi partenerii de afaceri, vor “înghiţi” kilometri pentru a-i transforma în donaţii şi magie.

MagiCAMP este locul în care peste 80 de copii cu afecţiuni oncologice vor avea parte de distracţia vieţii lor prin acţiuni gândite special pentru a le reda puterea de a lupta cu boala, încrederea în ei, capacitatea de comunicare şi relaţionare şi, peste toate acestea, zâmbetul şi încrederea în lucrurile frumoase. Căţărare pe panouri verticale, tiroliană, căutare de comori, tir cu arcul, desen, pictură, dans, ateliere de toate felurile, teatru cu umbre, seară de film şi momente surpriză, toate sunt menite a-i face pe copii să uite măcar pentru o săptămână de branule şi citostatice. 
   

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

8

Suma:

601 RON

Pagini fundraising

Alerg pentru copiii MagiCamp

Am vazut alaturi de copiii din MagiCamp cum arata increderea, fericirea, curajul, tristetea si implacabila determinare in fata bolii. Si ma intreb ade

1,000 RON Target
601 RON Suma
8 Donatii
60.1% Complete