Asociatia MAGIC

Asociatia MAGIC

Facem magie la Regatta IT 2019

Dată: 07 September 2019
Creată special pentru pasionații de tehnologie, RegattaIT este o competiția de sailing care, timp de 48 de ore provoaca la distractie peste 200 de
[ Show more ]

1

Galantomi:

12

Donații:

3,605 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Creată special pentru pasionații de tehnologie, RegattaIT este o competiția de sailing care, timp de 48 de ore provoaca la distractie peste 200 de IT-sti.   

Anul acesta ne vom bucura de valuri, vant si mare, dar vom deveni si MagicMakers!  

Cum anume ?  

Editia RegattaIT 2019 sustine proiectul educational MagicMakers dezvoltat de Organizatia MagiCAMP.  

Cu toții cunoastem macar o persoana care are nevoie de sprijin financiar pentru costurile tratamentului medical, pentru analize in strainatate sau deplasari la spital.

Prin MagicMakers, oamenii incercati de dificultatile tratamentului vor primi ajutor chiar de la membrii comunitatii lor. MagicMakers ii invață pe tinerii din Romania cum sa facă bine prin evenimente de fundraising pe care le vor organiza chiar ei pentru a ajuta un prieten in nevoie care se confruntă cu o problemă de sănătate. La final suma stransa va fi DUBLATA!  

Ne alaturam cu drag acestui proiect si sustinem dezvoltarea liderilor generatiei viitoare in Romania! Impreuna ii ajutam pe cei care vor sa ajute.  

Ne propunem ca in cadrul acestui eveniment sa strangem suma de 10.000 RON care va fi folosita integral ca buget pentru dublarea sumelor stranse de tinerii MagicMakers.  

Let's make magic IT sailors!