Adoptă un copac!

Adoptă un Copac este programul de împăduriri și educație despre păduri al Viiitor Plus. 1.423.000 puieți, 32.600 voluntari, 205ha împădurite, 25 comunități sunt rezultatele nostre până acum - și nu ne oprim curând! 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
11,158 RON
Donații:
158
Galantomi:
22

 Adoptă un Copac este un program care ajută la creșterea suprafeței împădurite din România.  Atragem fonduri din mediul privat (firme și persoane fizice) pentru a planta păduri noi, care altfel nu ar exista. Din 2007 și până în prezent, programul Adoptă un Copac a plantat alaturi de 32.600 de voluntari peste 1.423.000 de puieţi pe o suprafață de aproximativ 205 hectare.

Ne concentrăm pe locații din zona rurală, unde exista o mare nevoie de păduri, iar primăriile nu au buget pentru asemenea proiecte. Creștem cu precădere perdele forestiere, care aduc atât beneficiile generate de pădurea propriu-zisă, dar au și avantajul de a proteja drumurile și de a crește productivitatea terenurilor agricole.

Pentru fiecare 20 lei donați, un puiet este plantat și îngrijit până când ajunge la maturitate, iar pădurea din care face parte se poate îngriji singură (stadiul de masiv), apoi urmează o perioadă de monitorizare pentru a ne asigura de integritatea ei pe termen lung.

În activitățile de plantare de primăvara și toamna implicăm voluntari, adulți și tineri, pentru a le oferi o experiență plăcută, în aer liber prin care încurajăm un comportament responsabil față de mediu. Ne simțim bine și plantăm împreuna copaci ce vor asigura sănătatea generațiilor următoare!

Adopta un copac! Ne poți susține și tu!

Vrei să faci un cadou inedit și prietenos cu mediul? Emitem certificate de adopție copăcei pentru aniversari, onomastice și toate celelalte evenimente importante din viața ta și a celor dragi!

Mai multe despre rezultatele noastre, misiunea și viziunea programului găsiti aici:

https://www.facebook.com/adoptauncopac 

SAU

www.adoptauncopac.ro 

 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul