RECICLETA

Dragi donatori-fundraiseri,

Va multumim ca ati ales cauza RECICLETA!

RECICLETA este una din initativele de antreprenoriat social ale asociatie VIITORPLUS, ONG cu activitate in Romania, din 2006 (www.viitorplus.ro).

RECICLETA este colector autorizat de materiale reciclabile nepericuloase usoare, infiintat in 2009, ca raspuns la nevoia firmelor din BUCURESTI, de a contracta un serviciu sigur de colectare pentru reciclarea materialelor generate la birou – hartie, carton, pet, folie bax, doze de aluminiu - cantitati de pana la 150 de kg si 1mc.

 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
1,832 RON
Donații:
25
Galantomi:
7

In 11 ani am salvat de la groapa de gunoi sau de la incinerare peste 780.000  kilograme de materiale reciclabile, peste 11.300 de arbori maturi nu au mai fost taiati pentru a se produce hartie si sute de mii de CO2. In cei peste 11 ani, am interactionat cu peste 600 de firme clienti firme, 600 de scari de bloc si 20 de scoli beneficiare ale serviciului de colectare separata si transport, pentru reciclare, ajungand la peste 70.000 de beneficiari directi, in Bucuresti.

Despre RECICLETA – cel mai ECO colector autorizat pentru reciclare, de 11 ani!

RECICLETA oferă un serviciu de transport pentru materialele reciclabile nepericuloase – în special hârtie, carton, sticla plastic PET, folie bax și doze de aluminiu, recipiente HDPE02, în cantități mai mici de 150 de kilograme / 1mc .

Transportul se realizează cu mijloace de transport alternative nepoluante, în special cargotriciclete asistate electric și, începând cu toamnă 2019, cu un o nouă auto-utilitară electrică, oferind astfel locuri de muncă prietenoase cu mediul. Întregul program asigură 10 locuri de muncă verzi, cu norma întreagă și pe termen lung.

Serviciul de colectare se adresează în special agenților economici din zona centrală și semi-centrală a Bucureștiului, oferind posibibiltatea de a colecta cu tarife speciale și din alte zone ale orașului.

Cateva dintre prezentarile video:

https://www.youtube.com/watch?v=_sYdPbBjrj4 

https://www.youtube.com/watch?v=wsLlzV4dOUo&t=8s 

https://www.youtube.com/watch?v=sjXiIuXyf00&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=qikwEEZ3sP0

 

Va multumim pentru sustinere!

SITE RECICLETA: www.recicleta.ro

PAGINA DE Facebook: https://www.facebook.com/recicleta.vp

[email protected] 

 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul