Hai, ca poti! Sprijina educatia copiilor!

Pentru copiii săraci, primii ani de şcoală sunt maratonul lor. Ei trebuie să depăşească limite care nu depind de ei, cum ar fi părinţi needucaţi sau absenţi care nu îi pot ajuta la teme, un mediu neadecvat lecturii sau scrierii (toti membrii familiei impart o camera, nu exista un birou de scris, etc), lipsa hainelor şi a rechizitelor necesare, o alimentaţie deficitară, si cel mai rău dintre toate: aşteptările scăzute ale celor din jur. Sprijină-i prin oferirea unor kit-uri educaţionale şi spune-le astfel: "Hai, că poţi!"

 

 

 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
32,245 RON
Donații:
221
Galantomi:
2

Sprijină alături de noi educaţia copiilor din familii dezavantajate din proiectul United Way şi ajută-ne să le putem cumpăra kit-uri educaţionale care să le deschidă orizontul: rehizite şcolare dar mai ales materiale educative: atlase, enciclopedii, jocuri educative, echipamente sportive. Un asemenea pachet costa aprox. 300 RON per copil, iar ceea ce ne propunem este să putem oferi  aceste kit-uri tuturor celor 120 de copii din proiectul United Way la Cluj. Noi credem că fiecare copil are dreptul la educaţie de calitate, indiferent de conditiile de acasa, si doar prin educaţie  le putem  modela viitorul şi schimba vietile. 

Asigurarea kit-urilor educaționale este o componentă a programului de educație dezvoltat de United Way România în Cluj-Napoca pentru 120 de copii provenind din familii dezavantajate şi în risc de abandon şcolar. Complementar, aceștia primesc o masă caldă zilnic, ajutor la teme, participă în activități extracurriculare de dezvoltare personală, iar părinții lor beneficiază de consiliere pentru a înțelege cum să își sprijine mai bine copiii.

United Way România desfăşoară de 3 ani proiectul "Scoală după Scoală" în Cluj-Napoca, în parteneriat cu Primăria Cluj-Napoca prin Direcţia de Asistenţă Socială şi Medicală, şi Fundaţia Dezvoltarea Popoarelor Cluj, pentru copiii dezavantajaţi şi în risc de abandon şcolar din doua şcoli din Cluj. 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul