MagicHOME

In prezent, centrele MagicHOME din Bucuresti, Cluj si Viena, situate in apropierea unitatilor de tratament ofera gazduire gratuita, suport si alte facilitati familiilor cu copii diagnosticati cu cancer sau alte afectiuni grave.

In prima jumatate a anului 2018, aici au fost cazati gratuit 300 de copii si membri ai familiilor acestora, insa nevoile reale sunt mult peste capcaitatea acestui centru.

MagicHOME este o sansa reala la tratament, un refugiu care ii poate ajuta sa o ia de la capat in fiecare zi, oferindu-le conditii decente pe durata tratamentului:

 - Bai dotate cu dusuri
- Posibilitatea de a-si spala si usca hainele
- Mese gratuite
- Locuri de joaca in interior si in curte
- Suport psihologic si terapie prin arta

Pentru ca actualul centru MagicHOME din Bucuresti nu acopera nevoia reala de cazare si suport pentru copiii cu afectiuni grave si familiile acestora, urmeaza a se finaliza o constructie pentru noul centru MagicHOME, langa Institutul Oncologic Bucuresti si Institutul Clinic Fundeni, care va avea o suprafata de 700 de metri patrati si va putea gazdui intre 25 si 30 de persoane in fiecare zi, oferind aproape 10.000 de mese pe an.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

65

Suma:

10,950 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: MagicHOME

Imagine running relay-style with a team of 10 (you and 9 other friends or family) along the spectacular South East Coast of England. 

10,950 RON

Suma:

1

Galantomi:
65 Donatii

Pagini fundraising

Running together for MagicHOME

We’re a team of 10 running enthusiasts about to embark on a 272 km adventure along the South East Coast of England. We’re using this opportunity t

5,000 RON Target
10,950 RON Suma
65 Donatii
100% Complete