MagicBOX

Taberele MagiCAMP ne-au oferit nu numai bucurie și emoție fără margini, dar ne-au făcut să descoperim și probleme pe care nu le cunoșteam când ne-am apucat de treabă: situația deseori precară a familiilor din care provin copiii pe care îi întâmpinăm în tabere. Când după numai două trei zile am constatat că un puști sau altul nu mai are hăinuțe curate, nu mai are lenjerie, am realizat că asta este; mama îi pusese în bagaj tot ce avea acasă. Tot ”șifonierul” copilului.

Așa s-a născut, la finalul lui 2015, MagicBOX, un colet cu ajutoare care pleacă lunar către copiii aflați în situații dificile și către familiile lor. Conține alimente de bază neperisabile, produse de igienă personală, medicamente comune, rechizite, jucării și alte lucruri care ar putea bucura un copil și ajuta o familie care trece prin greutăți uriașe. Astăzi, 120 de copii din toată țara fac parte din program.

MagicBOX este un ajutor mic pentru ameliorarea situației materiale a familiei, pe toată perioada cât copilul se afla în tratament și este ținut sub observație de medici.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

18

Suma:

4,891 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: MagicBOX

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

0 RON

Suma:

1

Galantomi:
Donatii

In beneficiul: MagicBOX

Vă invităm să alergați la Maratonul Internațional de la Cluj și să susțineți o cauza caritabilă devenind fundraiseri pe Galantom.

4,891 RON

Suma:

1

Galantomi:
18 Donatii

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea

500 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete

Team Accenturyans – 40 pentru 20!

Sunt unele situaţii în care nu poţi face aproape nimic ca să îi ajuţi pe cei din jurul tău. Iar altele în care poţi. Poate ţi se pare putin,

4,000 RON Target
4,891 RON Suma
18 Donatii
100% Complete