Victor Banu - MagiCAMP

O casa departe de casa

1,000 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut!

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie. Am strans niste banuti, dar vreau sa extind oferta.

Daca alegi sa donezi cauzei care imi place (adica MagicHome), iti voi recita o poezie pe oricare dintre canalele de comunicare conventionale: apel/inregistrare video pe facebook / whatsapp / telefon, live la bere / suc / cafea (fiecare isi plateste consumatia :) ).

Pe oameni ca Mirel îi ajutăm: Povestea lui Mirel


Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

MagicHOME

MagicHOME este adăpostul părinților copiilor bolnavi de cancer sau alte afecțiuni grave care vin la tratament în orase care se află la distanță mare de locuințele lor si nu au posibilități financiare. În prezent, un adăpost MagicHOME se află în construcție. Există un apartament în Cluj si unul în Viena. Toate implică cheltuieli constante pentru veni în ajutorul copiilor si al familiilor lor. Va multumim că ne sustineti!

https://pentrumagichome.ro/

https://www.youtube.com/watch?v=0xjabOFN6bo 

7 Donatii

Anonymous

150 RON
12 dec 2018

Madalina

75 RON
10 dec 2018
10 dec 2018
:)
10 dec 2018

Anonymous

100 RON
10 dec 2018

Anonymous

150 RON
Go Packers!
03 dec 2018

Alexandra I

300 RON
02 dec 2018