Cel mai frumos cadou de ziua mea - MagicBOX

 

Andra Ioana Popescu Asociatia MAGIC

60% Complete
600 RON
Donations raised
1,000 RON
Target
7
Donations

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie - MagicBOX (parte a proiectului mare MagiCAMP)

Cancerul nu aduce doar suferință şi teamă, ci și costuri enorme. Toate resursele financiare ale familiilor afectate sunt utilizate pentru a ține boala în frâu. Drumuri, cazări, analize, medicamente, investigații, tratamente suplimentare ce nu sunt decontate de asigurări, toate secătuiesc teribil bugetul familiei. Prea puțin sau deloc rămâne pentru toate celelalte lucruri importante, pentru sărbători sau vacanțe, iar, de multe ori, e pusă sub semnul întrebării chiar acoperirea nevoilor de bază ale celorlalți membri ai familiei.

MagicBOX este un ajutor mic pentru ameliorarea situației materiale a familiei, pe toată perioada cât copilul este sub tratament și sub observație.

MagicBOX este un colet care sosește lunar și conține alimente de bază neperisabile, produse de igienă personala, medicamente, rechizite, jucării și alte lucruri care ar putea bucura un copil și ajuta o familie care trece prin greutăți pe care cei mai mulți dintre noi nici măcar nu ni le putem imagina.

Asadar, orice leu aveai pus de o parte pentru ziua mea, merita sa il pui aici :)


Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

ORGANIZATIEI

Asociatia MAGIC

 

 Asociația Magic este una dintre cele mai importante organizații de caritate din România.

Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Prin proiectele asociației oferim acces copiilor și părinților la sprijin social și emoțional completat de sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav. Din 2014, oferim tabere, cazare, suport material și psihologic copiilor cu afecțiuni
grave și familiilor acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

MagicBOX: 2015-2022

MagicBOX este un colet care pleacă în fiecare lună spre familiile în viața cărora a pătruns un diagnostic nemilos.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

7 Donations

Oana T

100 RON
La multi ani magici!
12 Oct 2018

Remus

210 RON
La mulți ani, om bun! >:D<
11 Oct 2018

Andra

30 RON
La multi ani in avans, Andrusca! Te pup!
03 Oct 2018

Raluca Chirvase

30 RON
La mulți ani frumosi, Ioana! Iti doresc sa fii mereu apreciata pentru tot ceea ce iti propui sa faci pentru toti cei din jurul tau, de la mic la mare. Oameni calzi si buni sa te inconjoare pretutindeni. Imbratisari calde de la o fosta colega de facultate.
29 Sep 2018

Ana Firuti

50 RON
You are amazing and incredible honey !!
27 Sep 2018
26 Sep 2018
La mulți ani! Sa fii iubita!
26 Sep 2018