Adelina Pavelescu - MagiCAMP

De ziua mea, magie pentru ei ♡/ On my birthday, a little magic for them♡

455 RON Donations raised
45.5% Complete
1,000 RON Target
3 Donations
I want to donate!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata.

Nothing is more beautiful than sharing your joy with the ones in need. This year I decided to gift my birthday to a cause that means a lot to me.

The best present from you would be a little support, meaning that if you thought about buying me something, please don't. Instead, donate that money to this cause.
Together we're better!

Thank you for having a big heart >:D<

Adelina


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer si alte afectiuni grave din ceea ce le-a fost luat - copilaria. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Tabara MagiCAMP

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

3 Donations

Covi

75 RON
La multi ani!
16 Apr 2018
Great cause!!!
16 Apr 2018

Anonymous

230 RON
16 Apr 2018