Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Gabriela Donose Asociatia MAGIC

0% Complete
0 RON
Donations raised
1,000 RON
Target
0
Donations

Anul acesta îmi donez ziua de naștere!

De fapt, anul acesta vreau să primesc cel mai frumos cadou!

Pentru că...

   - atunci când este ziua ta, iți dorești ca lucruri minunate să se întâmple!

   - atunci când ți se spune să iei loc pe un scaun pentru că diagnosticul este crunt, iți dorești ajutor!

   - atunci când institțiile statului nu te ajută, îți dorești totuși ca cei dragi să trăiască!

   - atunci cand ai trăit 31 ani, realizezi că un zâmbet e cel mai frumos cadou! atunci când vezi că o mână de oameni absolut minutați depun eforturi supraomenești pentru a se lupta cu o boală cruntă și cu un sistem bolnav, nu poți să rămâi indiferent!

   - atunci când mai mulți oameni depun efort pentru o cauză, rezultatul este finalmente pozitiv!

Pentru toate acestea (și muuulte altele) va anunț, pentru prima dată, că pe 19 Martie voi împlini 31 de ani. Și mai ales vă invit ca anul acesta să îmi fiți alături de ziua mea. Adică vă invit pe toți! :)

Ies din zona mea de confort, deși nu îmi e ușor. Dar vreau să fiți alături de mine și de Magicamp. Stiu foarte bine ce înseamnă acest diagnistic. Am primit de 2 ori această veste. În calitate de aparținător. Știu cât de mult contează suportul moral, dar știu și cât de costisitor este tratamentul.

Și mai stiu și că Magicamp este tot ceea ce sistemul medical din România nu poate să ofere.

Sunt cei care, într-o formă sau alta, au răspuns mesajului meu trimis în miez de noapte, fără a avea o responsabilitate în această direcție.

Astfel încât, fie că ne cunoaștem personal sau nu, îmi propun ca alături de voi să punem deoparte 1000 de lei pe care Magicamp sa îi folosească pentru a înfrumuseța viața copiilor bolnavi de cancer.

Din nefericire pentru mine, nu sunt o persoana foarte populară (online, dar și offline), însă la un calcul pur matematic, dacă fiecare dintre prietenii mei virtuali și nevirtuali ar transmite mai puțin decât valoarea unei sticle de apă plată, am atinge împreună tagertul de 1000 de lei.

Realizabil!

Vă pup și vă mulțumesc anticipat pentru că nu veți rămâne indiferenți!

P.S.: Cauze sociale sunt la tot pasul, știu. Din pacate, nimeni nu alege să aibă un astfel de diagnostic. Sunt conștientă că nu putem să susținem toate cauzele. Motiv pentru care aici e vorba doar de un mic cadou pe care mi-l poți face de ziua mea!

P.S.S: Susțin Magicamp pentru principiile, valorile și misiunea lor. Din fericire nu sunt eu bolnavă. Din nefericire cineva foarte apropiat mie este bolnav.

P.S.S: Proiectele, activitatea, echipa Magicamp, aici: www.magicmakers.ro și aici www.facebook.com/magicamp.ro

#payitforward


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

ORGANIZATIEI

Asociatia MAGIC

 

 Asociația Magic este una dintre cele mai importante organizații de caritate din România.

Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Prin proiectele asociației oferim acces copiilor și părinților la sprijin social și emoțional completat de sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav. Din 2014, oferim tabere, cazare, suport material și psihologic copiilor cu afecțiuni
grave și familiilor acestora.

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

0 Donations

There are no donations. Be the first one to donate!