Alerg la 1000km Balkan Charity Challenge pentru MagCAMP

 

Ilie Rosu Asociatia MAGIC

20% Complete
200 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
2
Donații

Voi fi prezent la startul alergării din centrul orașului Sofia. Voi alerga simbolic primii 10 km din această etapă, iar ulterior voi lua startul în etapa nr.2 de alergare, pe care, de această dată, o voi alerga în totalitate.

La final, voi putea afirma că am alergat distanța dintre Sofia și București, fluturând drapelele României, Bulgariei și Uniunii Europene.

Mi-am propus să alerg și etapa nr. 3 de alergare, cu sosire în centrul orașului Pleven. În semn de respect pentru eroii care s-au jertfit în Războiul pentru Independența Bulgariei și a României, voi flutura în cele două curse și steagul Regelui Carol I.

Mă voi apropia încet încet de maratonul 199 din carieră, fiind pregătit să alerg, de Ziua Națională a României, maratonul 200 din carieră.

Dedic efortul din cursa Balkan copiilor MagiCAMP, copiilor-eroi care luptă cu o boală teribilă: cancerul. Mă puteți susține și voi și împreună să strângem fonduri în beneficiul lor. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Asociatia MAGIC

 

 Asociația Magic este una dintre cele mai importante organizații de caritate din România.

Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Prin proiectele asociației oferim acces copiilor și părinților la sprijin social și emoțional completat de sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav. Din 2014, oferim tabere, cazare, suport material și psihologic copiilor cu afecțiuni
grave și familiilor acestora.

MagiCAMP încearcă să le dea înapoi copiilor diagnosticați cu cancer din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă pentru a ajuta la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței.

La prima vedere 1000 km Balkan este o provocare sportiva de 11 zile, ce combina ciclismul si alergarea. Dar este mai mult decat atat. Este un concept complex cu misiunea de a contribui la dezvoltarea indivizilor si a societatii. Evenimentul este non-competitiv, suntem limitati doar de lumina zilei: putem parcurge in medie 160 km pe zi cu bicicleta si 60 km pe zi in alergare in cele circa 8h30m de

 

2 Donații

150 RON
14 Nov 2017
O cauza extraordinara și un om minunat; felicitări și mult succes!
26 Oct 2017