Asociatia MAGIC

Asociatia MAGIC

Vino la Karaoke si ofera bucurie!

Date: 17 November 2016
O seară de karaoke se transformă acum în multă Bucurie! Bucurie oferită copiilor MagiCAMP, copii care suferă de o afecțiune oncologică. Cum p
[ Show more ]

12

Supporters:

112

Donations:

15,166 RON

Raised:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

O seară de karaoke se transformă acum în multă Bucurie! Bucurie oferită copiilor MagiCAMP, copii care suferă de o afecțiune oncologică.

Cum poți să-i ajuți pe Andrei, Ionuț și Ana să petreacă clipe de magie într-o tabără în care singura grijă este distracția? Este foarte simplu: vii cu prietenii la karaoke și împreună faceți o faptă bună. Tu cânți, iar ei donează ca să te susțină în concurs. O seara de distracție pentru voi devine o săptămână plină de aventură pentru copiii care merg în tabără!

Regulament

Participanții devin fundraiseri pe platforma galantom.ro. Cântăreții pentru fapte bune completează formularul de pe site aici si devin fundraiesri pentru copii. Fiecare participant are ocazia sa trimita in tabara un copil, doi sau chiar mai multi. O saptamana de aventura, in care singura lor grija este distractia, inseamna 500 lei, stransi de la prietenii, colegii si cunoscutii tai care te vor sustine si prin donatii.

Tot ce trebuie să faci este să dai share și să le povestești despre seara de pomină ce urmează, iar ei te pot susține donând și venind alături de tine la Yellow Club!

Donațiile de pe platforma Galantom se transformă în puncte, astfel: fiecare 100 lei = 1 punct. Participarea este gratuita, dar donatia minima pe care trebuie sa o ai de la prietenii tai este de 100 lei. Punctajul final va fi dat de punctajul din donații, dar și de punctajul dat de DJ.

Participanții își pot alege trei piese favorite, din care vor cânta o piesă la alegerea organizatorilor. Provocare: poți acumula 5 puncte extra cântând piesa respectivă împreună cu un prieten!

Concursul va avea loc joi, 17 noiembrie, la Yellow Club (Str. Lucrețiu Pătrășcanu nr.1).

Dacai vrei sa stii mai multe detalii despre eveniment, te rugam sa suni la 0723892032- Dana.

Te așteptăm cu prietenii la o seară de distracție!

Îți mulțumim pentru bucuria oferită copiilor!